SİİRT / BAYKAN - Baykan Halk Eğitimi Merkezi

04845612072
Yenidoğan Mahallesi Dr. Kerem Al Caddesi Baykan / Siirt
Vizyon
Baykan Halk Eğitimi Merkezi olarak sevgi, akıl, bilgi ve gayret dolu anlayış ile tarif edilen bir yapıda “Her yerde her zaman eğitim” ilkesinden hareketle, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Milli Eğitim Temel Kanunun belirlediği yasal sınırlılık içinde Yaygın Eğitim Yönetmeliği ile verilen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen, araştıran kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamak için varız.
Misyon
•Tüm kurumlarımızın temel kültürel dinamiklerimize bağlı kalarak çağın gerektirdiği gelişim ve değişime yardımcı olmak. •Eğitim ve öğretim hizmetlerinde bize bağlı tüm kurumlarımızda, çağdaş bilim ve teknolojiyi kullanarak Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında kendini bilen ve tanıyan bireyler yetişmesine imkân sağlamak. •Eğitim hizmeti veren bir sektör olarak tüm çalışanlarımıza bu hizmeti doğru, gereği gibi sunmada yardımcı olmak. •Okullarımızı evrensel ölçülerde mükemmel bir eğitim, bilim ve araştırma merkezi yapmak •Öğrencilerimizi, gençlerimizi ve öğretmenlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, kişilikleri gelişmiş, üretken bireyler ve iyi birer vatandaş olarak yetişmelerine imkân sağlamak; birlik ve beraberlik ruhunu geliştirmek; bunları millî eğitimin amaçları doğrultusunda gerçekleştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Kaloriferli
Ulaşım
İlçeden il merkezine ve çevre illere ulaşım karayolu ile kolaylıkla sağlanmaktadır.
Yenidoğan Mahallesi Kaymakam Kerem Al Caddesi Baykan/Siirt
İl merkezine uzaklığı 47 km´dir.