SİİRT / BAYKAN - Baykan Halk Eğitimi Merkezi

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılında ücretli usta öğretici olarak kurumumuza yapılan başvurular komisyon marifeti değerlendirilmiş olup asil sonuçları aşığıda ilan edildiği gibidir.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında kurumumuz bünyesinde açmayı planladığımız kurslar aşağıdaki tabloda sunulmuştur.

Tüm vatandaşlarımızı talepleri doğrultusunda kurslarımıza kayıt için kurumumuza bekliyoruz . Kayıt için nufüs cüzdanı fotokopisi yeterlidir.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılında ücretli usta öğretici olarak kurumumuza yapılan başvurular değerlendirilmiş olup taslak sonuçları aşığıda ilan edildiği gibidir. Bundan  sonra izlenecek adımlar şu şekilde olacaktır;

Değerlendirme Sonuçlarına itiraz

15-20 Eylül 2023

İtirazların Değerlendirilmesi

21-22 Eylül 2023

Görevlendirmeler vatadaşlarımızın(kursiyerlerimizin) talepleri doğrultusunda 25 eylülden sonra oluşacak kesin liste üzerinden sıralamaya göre yapılacaktır.

ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI İLANI

2023-2024 eğitim öğretim yılında İlimiz Siirt Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde açılacak olan kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınacaktır.

Başvuru işlemleri 01-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-yaygın modülünden e-devlet şifresi ile yapılacak olup elden evrak alınmayacaktır. Puan sıralaması sonrası görevlendirilecek olanlardan başvuru esnasında aşağıda belirtilen usta öğretici başvuru değerlendirme formuna esas belgeler ve dilekçe İlimiz Siirt Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teslim edilecektir. MEB Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 26. maddesi gereği ders ücreti karşılığı görevlendirmeler, aşağıda belirtilen öncelik sırasına göre yapılacaktır.

Şbt

II. Dönem  ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 22 Şubat Çarşamba gününe kadar uzatıldı.  Öğrencilerimiz ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini 22 Şubat 2017 Çarşamba gününe mesai bitimine kadar yapabileceklerdir.

Ekm

Mezun öğrenciler için Destekleme ve Yetiştirme kursu kayıtları devam etmektedir.

Eyl

2016-2017 Öğretim yılı 1. Dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri Bakanlık onayı gereği 9 Ekim 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.